Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

Δεν μπορεί παρά να είστε όλοι ψεκασμένοι με αυτά που δεν βλέπω....Αγανακτισμένοι είσαστε....αλλά και ψεκασμένοι !!!!

Μέχρι στιγμής κοντεύουν να μας πάρουν πίσω το σπίτι μας και η αντίδρασή μας είναι...Why not !!!Άρα, δεν μπορεί παρά να είμαστε όλοι μας ψεκασμένοι, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
Όπως και στα φάρμακα έτσι και με το ψέκασμα.  Άλλος παίρνει ένα Lonarid και κοιμάται δυο μέρες άλλος δεν καταλαβαίνει τίποτα.  Οπότε μάλλον οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εισπνεύσει αρκετή νιρβανόσκονη και είμαστε στην απόλυτη νιρβάνα και άλλοι πήραν την σκόνη της απραξίας πιο ξόφαλτσα και δείχνουν μια μικρή ενόχληση για όλα τα δεινά που μας έχουν φορέσει.Σε αψέκαστη κατάσταση πιστεύω πως αυτή την στιγμή που μιλάμε θα είχαμε φορέσει τσαρούχι και θα τους είχαμε πάρει στο κυνήγι. Μέχρι και οι Αγανακτισμένοι έχουν εξαφανισθεί.  Δεν θυμούνται ίσως εξ΄αιτίας του ψεκάσματος ότι για κάποιο λόγο διαμαρτύρονταν πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.Κάτι αμυδρά θυμούνται όλοι αλλά η νιρβανόσκονη τους έχει αδρανοποιήσει.  Τους έχει περιορίσει την κρίση την αντίδραση και την διαύγεια.  Ξύνουν το κεφάλι και λένε, όπως λέει και το παλιό καλό ανέκδοτο με αυτόν που κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο......"θυμήσου βρε μαλάκα"....Δεν ξέρω αλλά αναρωτιέμαι.  Έχετε ζητήσει λογαριασμό;
Έχετε υπολογίσει τι θα σας χρεώσουν στο κεφάλι;
Θυμάστε ότι το σπίτι είναι δικό σας και το αποκτήσατε με ιδρώτα και αίμα;
Μήπως νομίζετε ότι το νοικιάζετε;
Μήπως δεν θυμάστε πως στον λογαριασμό της ΔΕΗ πληρώνετε κερατιάτικα μόνο την ΕΡΤ;Απορώ με την ηρεμία που βλέπω στα πρόσωπά σας.
Δεν μπορεί παρά να είστε οι περισσότεροι ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ με δόση  ελέφαντα.
Αλλιώς δεν εξηγείται...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου