Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΗΒΑ NEWS: Συμβαίνει τώρα! Πανικός στη Βουλή των Ελλήνων από ...

ΘΗΒΑ NEWS: Συμβαίνει τώρα! Πανικός στη Βουλή των Ελλήνων από ...: Επαναλαμβανόμενες πλήρεις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στη Βουλή των Ελλήνων έχουν προκαλέσει σύγχυση και πανικό. Δύο διακοπές ηλεκτρικού ρε...

4 σχόλια:

 1. Καλησπέρα.
  Άπλήρωτη τήν Δεή καί αύτοί?
  Καί έγώ,μετά άπό έναν κεραυνό στήν γειτονιά μου
  καήκανε όλα,πρίζες ruter πλακέτες,άστα νά πάνε Μαριλένα
  καί άκόμη περιμένω άντικατάσταση άπό τήν HOL.
  Καί πληρώνω καί τόν λογαριασμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε μου Αχαιέ γι αυτό σε έχασα και αναρωτιώμουν που είσαι εσύ.... Κεραυνός στα έκαψε όλα...καλά έπεσε σε πυλώνα της ΔΕΗ ή κοντά στο σπίτι σου αλλού.. Γιατί κανονικά αν ευθύνεται η ΔΕΗ για την απότομη υψηλή τάση σε πληρώνει..ή αν η διακοπή προκλήθηκε από αυτούς λόγω του κεραυνού. Στην Βούλα στην Αθήνα επειδή έχουν πολύ συχνά διακοπές με αποτέλεσμα να χαλούν πολλά ηλεκτρονικά έχουν πολλές φορές διαμαρτυρηθεί και κάποιες αποζημιώσεις έχει πληρώσει η ΔΕΗ.... Καντεμιά πάντως είναι αυτό...κρίμα.. και καλή υπομονή με όλους που έχεις μπλέξει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κεραυνός έπεσε στήν γειτονιά.
  Στίς ήλεκτρικές συσκευές είχα προστατευτικά.
  Στό καλώδιο τού ΟΤΕ δέν είχα !!!
  Τώρα πού τήν έπαθα...θά βάλλω.
  Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φίλε μου να σου πω την αλήθεια εγώ έχω μόνο στο computer room, ένα πράγμα στην πρίζα που υποτίθεται προστατεύει από την απότομη τάση...computer και τηλεόραση, μουσική παιχνιδομηχανές...πουθενά αλλού. Ελπίζω πως ότι κεραυνός είναι να πέσει στα πέριξ πηγαίνει σε ψηλότερα σημεία...τουλάχιστον μέχρι τώρα. Εύχομαι γρήγορα να συνέλθεις και να μην σου ξανατύχει κάτι ανάλογο.... Να σαι καλά φίλε μου Αχαιέ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή