Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

LOVE IS......Η νέα προκλητική διαφημιστική καμπάνια της Benetton

Οργισμένες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ρούχων Benetton, η οποία για μία ακόμα φορά προκαλεί με τις αφίσες της. Οι νέες φωτογραφίες της Benetton έχουν πρωταγωνιστές (προϊόν μοντάζ) γνωστές προσωπικότητες που φιλιούνται. Και αν ήταν ηθοποιοί ή μοντέλα μάλλον δεν θα υπήρχε πρόβλημα αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα ζευγάρια είναι ο Πάπας Βενέδικτος με ένα ιμάμη, η Μέρκελ με τον Σαρκοζί, ο Παλαιστίνιος Μαχμούντ Αμπάς με τον Ισραηλινό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Μπάρακ Ομπάμα με τον πρόεδρο της Κίνας Χου Ζιντάο ή τον Ούγκο Τσάβες.
Μέρκελ - Σαρκοζί

Αμπάς - Νετανιάχου

πάπας Βενέδικτος - ιμάμης

Ομπάμα - Τσάβες

Ζιντάο - Ομπάμα
Η νέα καμπάνια ονομάζεται «unhate», δηλαδή «όχι μίσος», και όπως δήλωσε ο Άλεσαντο Μπένετον αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας και γιος του ιδρυτή της αναλύοντας το σκεπτικό είπε πως με την οικονομική κρίση, με ό,τι συμβαίνει στις χώρες της Βόρειας Αφρικής, αυτή είναι μια στάση που όλοι μπορούμε να «αγκαλιάσουμε», πως μπορούμε να έχουμε θετική ενέργεια».
Οι αφίσες της καμπάνιας έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Ρώμης και του Μιλάνο αλλά αποσύρθηκαν αμέσως μετά την οργισμένη αντίδραση του Βατικανού.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου