Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

ZITA ELLAS..Μέχρι το 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ....ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ....


 81881 χρόνια παράδοση στο χώρο υποδημάτων χρόνια παράδ
H ΖΙΤΑ αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του Ελληνικού παπουτσιού ξεκίνησε το 1928 από τον πολυπράγμονα επιχειρηματία Ιωάννη Π. Ζαφειρόπουλο ο οποίος εισήλθε στον κλάδο της επεξεργασίας, εμπορίας δερμάτων και κατασκευής πολυτελών υποδημάτων.

zitagroupLogo

Το 1963 οι γιοί του Παναγιώτης και Ανδρέας Ζαφειρόπουλος, οικονομολόγοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνουν τα ηνία της επιχείρησης και με σεβασμό στη μακρά παράδοση, γνώση και πείρα, την απογειώνουν ιδρύοντας τη μεγαλύτερη βιομηχανική μονάδα στον κλάδο των αθλητικών υποδημάτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, την ZITA HELLAS και ZITA INTERNATIONAL .
To 1985 η ZITA είναι ο ηγέτης του κλάδου με μερίδιο αγοράς 65% και με εξαγωγές στα Βαλκάνια και την Κύπρο. Ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού όντας μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ-ΑΕΚ.
Η κόρη του Φιόρη, Διδάκτωρ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και οι γιοί του Γιάννης, Διδάκτωρ ΗλεκτρολόγοςΜηχανικός και Ανδρέας, MSc σε Χρηματοοικονομική Διοίκηση έρχονται να προσθέσουν με τις επιστημονικές και εξειδικευμένες γνώσεις τους ιδιαίτερη αξία στην επιχειρηματική παράδοση της ZITA.
Με πρωτοποριακές ιδέες και σύγχρονο πνεύμα, με γνώσεις και μεράκι και ένα φιλόδοξο επιχειρηματικόόραμα, το 2005 ο Ανδρέας και η Φιόρη ξεκινούν την εισαγωγή επώνυμων πολυτελών υποδημάτων αντιπροσωπεύοντας μεγάλους ευρωπαϊκούς Οίκους. Πολύ σύντομα τα κανάλια διανομής επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα μέσω ενός επιλεγμένου επιτελείου συνεργατών.
Σήμερα η πορεία της ZITA GROUP διαγράφει μια εντυπωσιακή τροχιά ανάπτυξης και ανόδου. Με συνέπεια, σεβασμό και στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της καθώς και τη διαρκή αναζήτηση και ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας και απαιτήσεις της αγοράς η ZITA GROUP έχει κατακτήσει τη σημερινή δυναμική μορφή της και την εμπιστοσύνη σας.
Επιδιώκοντας το Αύριο να είναι πάντα καλύτερο από το Σήμερα, η ZITA GROUP σας εύχεται πολλές και δημιουργικές επιτυχίες.ς εύχεται πολλές και δημιουργικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου