Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ.....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ !!!! 


Η Ευγενία Χατζηπαύλου είναι μία 45χρονη μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται στο δήμο Περιστερίου στο τομέα της καθαριότητας. Η Ευγενία αποφάσισα να διεκδικήσει το δικαίωμά της στην ανώτατη μόρφωση και το πέτυχε. Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε δεύτερη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Κοινωνιολογίας.
''Εγκατέλειψα το σχολείο στα 19 μου γιατί παντρεύτηκα. 25 χρόνια μετά αποφάσισα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Διάβαζα παντού, στο λεωφορείο, στο διάλειμμα, τη νύχτα παντού. Τσακωνόμουν μάλιστα με τον μικρότερο γιο μου για το λεξικό των Αρχαίων. Διάβασα πολύ, κουράστηκα, το πάλεψα και δικαιώθηκα από το αποτέλεσμα'', δήλωσε η ίδια στην κάμερα του ALTER.

Επόμενος στόχος της είναι να πάρει και το πτυχίο και να μπορέσει να εργαστεί πάνω στο αντικείμενο των σπουδών της.Να σας πω την αλήθεια, δεν είχα διαβάσει ή ακούσει κάτι για την συγκεκριμένη γυναίκα που ανέτρεψε την ζωή της στην ηλικία που οι περισσότεροι από εμάς....καθόμαστε πάνω στ' αυγά μας.
Την παρακολούθησα σήμερα το μεσημέρι όταν σε ζάπινγκ έπεσα επάνω της σε μια συνέντευξη με την Ελένη Μενεγάκη.  Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο μεγάλη έκπληξη και σεβασμό για έναν συνάνθρωπό μας,  Μέσα στην τόσο μαύρη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε, η Ευγενία Χατζηπαύλου είναι ένα ζωντανό παράδειγμα επιμονής, υπομονής, θέλησης και του Έλληνα που ποτέ δεν ησυχάζει.
Μπράβο μέσα απ' την καρδιά μου στην Ελληνίδα αυτή που με την προσπάθειά της αυτή κατέκτησε το όνειρό της !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου