Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

marilena: Φτου κι απ' την αρχή.....

marilena: Φτου κι απ' την αρχή.....: "Έγινε και ο ανασχηματισμός, άλλαξαν τα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά και τώρα τι Μηδένισε το κοντέρ; Μάλλον όχι. Απλά κάναμε reset στη..."

marilena: Φτου κι απ' την αρχή.....

marilena: Φτου κι απ' την αρχή.....: "Έγινε και ο ανασχηματισμός, άλλαξαν τα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά και τώρα τι Μηδένισε το κοντέρ; Μάλλον όχι. Απλά κάναμε reset στη..."

Φτου κι απ' την αρχή.....

Έγινε και ο ανασχηματισμός, άλλαξαν τα πρόσωπα σε θέσεις κλειδιά και τώρα τι

Μηδένισε το κοντέρ;


Μάλλον όχι.  Απλά κάναμε reset στην ένδειξη των χιλιομέτρων για τα μάτια του κόσμου,  για την μεταπώληση της περιουσίας μας και συνεχίζουμε στην πορεία που επέλεξαν για εμάς με άλλους συνοδηγούς.....
Το τιμόνι κρατά, ή να πω καλύτερα, γαντζώνει αχόρταγα ο κος Πρωθυπουργός, ενώ μαζί του πήρε για βοηθούς και συνεπιβάτες άλλα πολύτιμα στελέχη του καθώς και κάποια outsider....Τι θα συμβεί από δω και μετά, κανείς δεν γνωρίζει.....

Οι πολιτική είναι η ίδια, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, αφού οι αποφάσεις τους έχουν παρθεί.  Έχουν σχεδιάσει στον χάρτη την όλη μας πλοήγηση και εμείς απλά παρακολουθούμε ως θεατές από το navigator τους τι ακριβώς γίνεται και που περίπου θα μας πάει το όχημα.....Στην πορεία, αν θα μείνουμε από καύσιμα, αν θα έχουμε να πληρώσουμε τα διόδια, ή αν θα πέσουμε σε ολισθηρό οδόστρωμα, δεν τα γνωρίζουμε.  Αν μείνουμε από λάστιχο, αν έχουμε ρεζέρβα, αν κάψουμε μηχανή στην ανηφόρα, ούτε αυτό το ξέρουμε....Τυφλό σύστημα οδήγησης, με την πλοηγό μας σε άπταιστα Γερμανο-Γαλλικο-Αμερικανικά ακολουθούμε με την γλώσσα έξω κρεμασμένη, κάνοντας τον σταυρό μας, κάθε φορά που βλέπουμε τις ανηφόρες και κάθε φορά που βλέπουμε μπροστά μας το ορθάνοιχτο στόμα των μαύρων τούνελ που τελειωμό δεν έχουν......Από το καθρεφτάκι του οδηγού βλέπουμε μόνο τα μάτια του οδηγού και προσπαθούμε να βγάλουμε συμπέρασμα....Μάταια όμως γιατί το βλέμμα είναι μόνιμα απαθές, ανέκφραστο.
Από το άλλο καθρεφτάκι του συνοδηγού, βλέπουμε, όσο μπορούμε, τον Υπουργό Οικονομικών που μας τρομάζει και μόνο η ματιά του.....
Στο πίσω κάθισμα συνωστισμός...πρόσωπα πολλά, για όλα τα γούστα. !!!

Δεν ξέρω τι σκέψεις να κάνω, δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει, δεν μπορώ να προβλέψω την συνέχεια αυτού του ταξιδιού.

Ξέρω όμως πως αισθάνομαι μέσα μου.  Αυτό μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα.

Αισθάνομαι αβεβαιότητα, φόβο, αγωνία, ταραχή, απογοήτευση, κρέμασμα, άρρωστα, δυστυχής....

Όλα τα πρόσωπα, ικανά και ανίκανα που συνθέτουν την νέα Κυβέρνηση, δεν μπορούν να με κάνουν να αισθανθώ καλύτερα γιατί η πολιτική είναι η ίδια, άρα και η προκαθορισμένη πορεία θα είναι η αυτή, και  έτσι δεν έχω προοπτική σωτηρίας.....

Θέλω να κατέβω.......

Θέλω άλλον οδηγό, άλλους συνοδηγούς.Θέλω navigator Έλληνα, θέλω σαφείς οδηγίες στα Ελληνικά, θέλω άλλα πρόσωπα, άλλες πολιτικές να με ταξιδέψουν....Θέλω να αισθάνομαι  τυφλή εμπιστοσύνη, ασφάλεια.

Θέλω να αισθάνομαι υπερήφανα Ελληνίδα, θέλω να μπορώ να κλείσω τα μάτια και να ονειρευτώ.....Θέλω.....τόσα πολλά θέλω......

Σταματήστε να κατέβω.......Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

marilena: "Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης...."

marilena: "Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης....": "Αυτή είναι η κατάσταση. Μας έχουν κάνει ρεζίλι των σκυλιών διεθνώς..... Οι Έλληνες, αποτελούν πλέον παράδειγμα ανέκδοτου.... Έχει χαθεί..."

"Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης...."

Αυτή είναι η κατάσταση.

Μας έχουν κάνει ρεζίλι των σκυλιών διεθνώς.....
Οι Έλληνες, αποτελούν πλέον παράδειγμα ανέκδοτου....

Έχει χαθεί κάθε αξιοπιστία και σεβασμός.
 
Τα προχθεσινά και χθεσινά ήταν και το αποκορύφωμα....

Τα καπρίτσια και οι αποφάσεις τους ποδαριού, το "μ΄αγαπάς δεν μ' αγαπάς" του κου Πρωθυπουργού, οι δηλώσεις και ξεδηλώσεις έφτασαν στο αποκορύφωμά τους την ανευθυνότητα, την προχειρότητα, την λίστα του μπακάλη......

Και ο μπακάλης να' χει ο άνθρωπος λίστα του ποδαριού γιατί έτσι είναι η δουλειά του......αλλά και η Κυβέρνηση να κάνει χρήση τέτοιας λίστας, δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου.

Όλα τα γεγονότα των ημερών αυτών ήταν ένα περίτρανο παράδειγμα ακυβερνησίας, ανικανότητας, κομπογιαννίτικων χειρισμών.

Πόσο έλειψαν η αξιοπρέπεια, η περηφάνια, ο λόγος, η προσωπικότητα......

Και μετά από όλα αυτά.....ως δια μαγείας όλα επέστρεψαν στο υποτιθέμενο φυσιολογικό....Λόγια, δηλώσεις, θέσεις, διαγράφηκαν, λες και ποτέ δεν υπήρξαν, λες και όλοι εμείς τα είδαμε στον ύπνο μας, λες και όλοι μας ήμασταν ναρκωμένοι και μας άφησαν αποσβολωμένους να τα σκεφτόμαστε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, να αναρωτιόμαστε αν τα ζήσαμε ή τα φανταστήκαμε.....Ευτυχώς, ακούσαμε και από τις ειδήσεις τα ίδια ερωτήματα με τα δικά μας, είδαμε τα ίδια μάτια απορίας, τις ίδιες εκφράσεις ηλιθιότητας μα τις δικές μας...... αλλιώς δεν θα τον γλιτώναμε τον ψυχίατρο....

Μέχρι εκεί θα μας φτάσουν και δεν θα 'χουμε και χρήματα να τον πληρώσουμε....

Είναι στα καλά τους οι άνθρωποι;

Δεν είναι δυνατόν να είναι αυτά αληθινά.  Δεν μπορούν να αποδοθούν σε βλακεία, ανωριμότητα, απερισκεψία.....

Αυτά είναι καμώματα μελετημένα για να μας κόψουν τα φτερά, να μας σπάσουν τον τσαμπουκά και να μας ατιμάσουν την ίδια μας την ζωή.

Αυτή είναι στρατηγική άρρωστα μελετημένη από άρρωστα σαδιστικά μυαλά, από ψυχοπαθείς συμβούλους, εκπαιδευμένους να εξοντώνουν λαούς, να εξαθλιώνουν πολίτες και πατρίδες.....Αυτός είναι σχεδιασμός καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που πάει πακέτο με όλα τα μέτρα που μας φορτώνουν και που ψηφίζονται για να μας υποχρεώσουν σε έναν αιώνιο αγώνα επιβίωσης.Ποια σωτηρία κύριοι;
Θέλετε να διαβρώσετε την ψυχή μας, τα χαρακτηριστικά ενός ολόκληρου λαού.

Να εξαφανίσετε την υπερηφάνεια αυτού του λαού που μας κάνει διαφορετικούς από όλους τους άλλους.  Να γίνουμε δουλικά της Ευρώπης και όχι μόνο.

Το σχέδιο σας, θα ανατραπεί.  Δεν θα περάσει.
Οι Έλληνες θα σας ανασκολοπίσουν και θα ψάχνετε τρύπα να κρυφτήτε.

Μην χαίρεστε με το στρεβλό σας σχέδιο.

Θα έρθουν τα πάνω κάτω και θα εκπλαγείτε.  Ο κόσμος έχει πηγαία δύναμη και υπομονή.
Έχει αντέξει πολλά μέχρι να φθάσει εδώ.  Είναι μέσα στα γονίδιά του η δύναμη ψυχής...

Σας λυπάμαι γι' αυτό που είστε και εκπροσωπείτε.

Σας λυπάμαι όμως ακόμα περισσότερο γιατί ξεχνάτε.......
.
"Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβης".""Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

marilena: ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ......

marilena: ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ......: " Συμπτώματα Ψευδαισθήσεις: Ο κόσμος του σχιζοφρενικού ασθενή μπορεί να κυριαρχείται από ψευδαισθήσεις, δηλαδή μπορεί να αντιλαμβάν..."

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ......


   Συμπτώματα 


Ψευδαισθήσεις: Ο κόσμος του σχιζοφρενικού ασθενή μπορεί να κυριαρχείται από ψευδαισθήσεις, δηλαδή μπορεί να αντιλαμβάνεται πράγματα που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Για παράδειγμα, μπορεί να ακούει φωνές που να του λένε να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, να βλέπει ανθρώπους ή αντικείμενα που στην πραγματικότητα δεν είναι μπροστά του, ή να αισθάνεται αόρατα χέρια να αγγίζουν το σώμα του. Οι ψευδαισθήσεις αυτές μπορεί να είναι αρκετά τρομακτικές. Το άκουσμα φωνών που οι άλλοι άνθρωποι δεν ακούν είναι ο πιο συχνός τύπος ψευδαίσθησης στην σχιζοφρένεια. Οι φωνές αυτές μπορεί να σχολιάζουν τις ενέργειες του ασθενή, να μιλούν μεταξύ τους για τον ασθενή, να τον προειδοποιούν για επερχόμενους κινδύνους ή να δίνουν εντολές στον ασθενή για το τι να κάνει.

Παραληρητικές Ιδέες: Είναι πεποιθήσεις ή πίστις του ασθενή που είναι ψευδείς, δεν υπόκεινται στον έλεγχο της λογικής, παραμένουν παρά τις περί του αντιθέτου αποδείξεις και δεν αποτελούν μέρος του πολιτισμικού περιβάλλοντος του ασθενή. Οι παραληρητικές ιδέες είναι συχνές στην σχιζοφρένεια και μπορεί να έχουν διάφορα θέματα, όπως ιδέες μεγαλείου, ιδέες δίωξης (ότι άλλοι άνθρωποι θέλουν το κακό του ασθενή) κ.λ.π. Μερικές φορές τα παραληρήματα στη σχιζοφρένεια είναι εξαιρετικά παράξενα - για παράδειγμα, η πεποίθηση ότι οι γείτονες ελέγχουν την συμπεριφορά του ασθενή με την βοήθεια μαγνητικών κυμάτων, ή ότι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης απευθύνουν ειδικά στον ασθενή ιδιαίτερα μηνύματα ή ότι η σκέψη του ασθενή εκπέμπεται και γίνεται γνωστή και σε άλλους. Οι παραληρητικές ιδέες δίωξης, που είναι συχνές στην παρανοειδή σχιζοφρένεια, είναι παράλογες και ψευδείς πεποιθήσεις των ασθενών που πιστεύουν ότι άλλοι μπορεί να θέλουν το κακό τους, ότι τους κλέβουν, ότι προσπαθούν να τους δηλητηριάσουν ή ότι συνωμοτούν εναντίον τους. Ο ασθενής μπορεί να πιστεύει ότι ο ίδιος, ένα μέλος της οικογενείας του ή κάποιος άλλος είναι ο στόχος αυτής της φανταστικής καταδίωξης.

Αποδιοργανωμένη Σκέψη: Συχνά, η σκέψη του σχιζοφρενικού ασθενή επηρεάζεται από την ασθένεια. Ο ασθενής μπορεί για ώρες να μην μπορεί να σκεφτεί "κανονικά". Οι σκέψεις μπορεί να έρχονται και να φεύγουν πολύ γρήγορα από το μυαλό του και να μην μπορεί να τις "πιάσει". Ο ασθενής μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να συγκεντρωθεί για αρκετό χρόνο σε μια του σκέψη και μπορεί εύκολα να αποσπάται και να μην είναι ικανός να εστιάσει κάπου την προσοχή του.

marilena: Μουσικές καρέκλες......και Υπουργικό Συμβούλιο.

marilena: Μουσικές καρέκλες......και Υπουργικό Συμβούλιο.: "Παίρνουμε τόσες καρέκλες, ώστε να είναι λιγότερες κατά μία από τον αριθμό των βουλευτών. Τις τοποθετούμε σε ευθεία γραμμή, έτσι ώστε οι π..."

Μουσικές καρέκλες......και Υπουργικό Συμβούλιο.


Παίρνουμε τόσες καρέκλες, ώστε να είναι λιγότερες κατά μία από τον αριθμό των βουλευτών. 
Τις τοποθετούμε σε ευθεία γραμμή, έτσι ώστε οι πλάτες τους να είναι η μία από την μία μεριά και η άλλη από την άλλη , εναλλάξ. 


Οι βουλευτές στέκονται όρθιοι γύρω από τις καρέκλες, ο ένας πίσω από τον άλλον. 


Ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνει να δίνει το ρυθμό είτε τραγουδώντας ο ίδιος και χειροκροτώντας είτε παίζοντας..... κάποιο μουσικό όργανο, είτε αναβοσβήνοντας το μικρόφωνο.


Μόλις οι βουλευτές ακούσουν τη μουσική, αρχίζουν να τρέχουν κυκλικά, γύρω από τις καρέκλες, και όταν ο Πρωθυπουργός σταματήσει απότομα τη μουσική, κάθονται στην πιο κοντινή τους καρέκλα.


Δεν πρέπει να καθίσουν δύο βουλευτές στην ίδια καρέκλα. 

Όποιος μείνει όρθιος, βγαίνει από το παιχνίδι. 
Κατόπιν, αφαιρούμε μία καρέκλα και η μουσική ξαναρχίζει. 
Αμέσως οι βουλευτές σηκώνονται και γυρίζουν πάλι γύρω από τις καρέκλες. Όταν μείνει μόνο μία καρέκλα για δύο υποψήφιους υπουργούς, κερδίζει εκείνος που καταφέρνει να καθίσει στη μοναδική καρέκλα που υπάρχει.
Εεεεε, και τότε καταφέρνει πια με το σπαθί του να γίνει Υπουργός.......Με την μουσική αυτή διαδικασία ο κος Πρωθυπουργός θα επιλέξει εύκολα τους νέους του Υπουργούς.

Αξιοκρατικά, θα λάμψει η ταχύτητα στην κίνηση, η σπιρτάδα, τα ρεφλέξ, και η καλή φυσική κατάσταση....


Ένα είναι σίγουρο....Μ΄αυτή την διαδικασία όσοι γυμνάζονται μαζί του στο γυμναστήριο ή έχουν καλή φυσική κατάσταση και καταφέρουν να πιάσουν μια καρέκλα στο παιχνίδι, θα γίνουν υπουργοί....


marilena: Λες να;.....Μπα δε......

marilena: Λες να;.....Μπα δε......: "Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα.... Λες να;....Μπα δε. Μια τρύπα στο νερό από τον κο Πρωθυπουργό. Ο Γιώργος είναι πονηρός....κι αυτά που λέε..."

Λες να;.....Μπα δε......

Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα....

Λες να;....Μπα δε.

Μια τρύπα στο νερό από τον κο Πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος είναι πονηρός....κι αυτά που λέει μην τα τρως.....

Μέχρι και το λαϊκό άσμα το λέει.  Δεν χρειάζεται μεγάλη νοημοσύνη για να περιγράψει κανείς τον χαρακτήρα του κου Πρωθυπουργού.  (Με το συμπάθιο στους υπόλοιπους Γιώργους....)

Άλλα αντί άλλων, άλλα ντ' άλλα,  Alain Delon δηλαδή,Αυτές οι δηλώσεις σήμερα, αυτές οι συνεννοήσεις του, οι ασυνεννοησίες του και οι τελικές αποφάσεις, ήταν σενάριο για να παίξουν σε παιδική σειρά ΠΙΝΌΚΙΟ, για πεντάχρονα, και να βλέπουν την μύτη να μεγαλώνει.....
Να βλέπουν τι παθαίνουν όλοι όσοι λένε τόσα ψέματα.  Να γίνει παράδειγμα αποφυγής και cartoon αντι- ήρωα.

Αυτό ακριβώς.....

Πως ήταν ο αντι-ήρωας στο εκπληκτικό παιδικό έργο της Pixar. " The incredibles";
Εκεί λοιπόν στην μια μεριά είχαμε τον κύριο Απίθανο με την Ελαστίνα και τα παιδιά τους και από την άλλη είχαμε τον αντι-ήρωα, τον  "Σύνδρομο".....Πόσο επίκαιρο ακόμα και το όνομά του.....
Αυτός ήταν ο άρρωστος της παρέας.  Ήθελε να εξουσιάσει όλο τον κόσμο, έως και να τον καταστρέψει για να γίνει γνωστός, αδιαφορώντας για όλες τις συνέπειες.  Σκοπός ζωής του ήταν η εξουσία και πως να κερδίσει τον κύριο Απίθανο, που έπαιζε τίμια το παιχνίδι.....
Ήταν άρρωστος ο τύπος για εξουσία....Σύνδρομο εξουσίας !!!!

Περιττό να σας πω βέβαια ποιος κέρδισε στο τέλος.

Οι περισσότεροι με παιδιά το έχετε δει.Ο κύριος Απίθανος κέρδισε.  Παιδική ταινία είναι.  Ποιος να κέρδισε; Ο συμπλεγματικός με την κομπίνα; Αυτός που ήθελε να κυριαρχήσει σ' όλο τον κόσμο αδιαφορώντας για το αν τον καταστρέφει;  Ήταν ψυχοπαθής και ραδιούργος.  Δεν του άξιζε καμιά καλύτερη τύχη άλλωστε.  Καταστράφηκε και εξαφανίστηκε από το πρόσωπο της γης.

Αντίθετα, ο κύριος Απίθανος, με μεγάλη σεμνότητα, παρόλα τα ιδιαίτερα προσόντα του, έπαιξε τίμια και μεθοδικά το παιχνίδι του.  Με γνώμονα την σωτηρία της γης και της εκεί ανθρωπότητας, κατάφερε να εξαφανίσει το κακό και μαζί και όλους τους κινδύνους που ακολουθούσαν.
Σήμερα λοιπόν, η όλη στάση του κου Πρωθυπουργού, αυτόν τον "Σύνδρομο" μου θύμισε.  Μα με τέτοια μανία να κρατήσει με τόση βουλιμία την καρέκλα του.  Με τέτοια αστάθεια στις αποφάσεις του μέσα στην ίδια μέρα.  Με τόσα "άλλα αντί άλλων" στα πρώτα λεγόμενά του, με τα δεύτερα και τα τρίτα.....

Που να πάει το μυαλό μου.....

Μόνο στον "Σύνδρομο", που είχε την ίδια συμπεριφορά....Αντι-ήρωα στα μάτια των παιδιών......

και κάτι άλλο...... στα μάτια των υπολοίπων.Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

marilena: DUM SPIRO SPERO

marilena: DUM SPIRO SPERO: "Ακριβώς αυτό, φίλοι μου. 'ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ'...... Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.... Ελπίζω να βγει η Πατρίδας μας από ..."

DUM SPIRO SPEROΑκριβώς αυτό, φίλοι μου.

"ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ"......

Ελπίζω σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας....

Ελπίζω να βγει η Πατρίδας μας από το μάτι του κυκλώνα....

Ελπίζω να υπηρετήσουν οι πολιτικοί άνδρες το συμφέρον των Ελλήνων....

Ελπίζω να μας λυπηθεί ο Θεός......για να αντέξουμε......

Όσο ζω θα ελπίζω......


marilena: Εβδομάδα μεγάλων ανατροπών.....λες να;

marilena: Εβδομάδα μεγάλων ανατροπών.....λες να;: "Διανύουμε μια εβδομάδα κρίσιμη και πολύ πιθανόν να ζήσουμε ακόμα μεγάλες ανατροπές. Ανατροπές που κάθε λίγο και λιγάκι σκάνε σαν νερόμπομπ..."

Εβδομάδα μεγάλων ανατροπών.....λες να;

Διανύουμε μια εβδομάδα κρίσιμη και πολύ πιθανόν να ζήσουμε ακόμα μεγάλες ανατροπές.

Ανατροπές που κάθε λίγο και λιγάκι σκάνε σαν νερόμπομπες και μπουγελώνονται αρκετοί.

Ο Πρωθυπουργός μάλλον έχει χάσει πια τον ύπνο του για τα καλά.  Δεν του έφταναν όλα τα υπόλοιπα, έχει τώρα και τα άθλια εσωτερικά του κόμματός του.  Οι βουλευτές του έχουν αρχίσει να σφυρίζουν αδιάφοροι και να φεύγουν ένας - ένας."Out of the blue"...ή με "κεραυνό εν αιθρία"....όπως και αν το προτιμάτε, κάποιοι κάνουν το πρώτο βήμα προς την μεγάλη φυγή.

Άλλοι γιατί έχουν αρκετά βρεγμένη την ουρά τους και άλλοι, οι πιο "αμόλυντοι", γιατί πραγματικά δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ασυνείδητης αυτής πολιτικής και την σφαγή του Ελληνικού λαού.

Για όποιον λόγο και να γίνεται, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Ανατροπή σε όλα τα επίπεδα μέσα στην Κυβέρνηση....

Μεγάλες αντιρρήσεις και ανατροπές, που πολύ σύντομα δεν θα τους βγουν σε καλό.

Καλό μόνον εμείς θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε.

Απαλλαγή από την αισχρή αυτή κατάσταση μέσα στην οποία μας έχουν παρασύρει και "ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". !!!Ας καταλάβει πια ο άνθρωπος πως όλοι έχουν τα όριά τους...

Ακόμα και οι δικοί του έχουν τα όριά τους....Πόσο μάλλον εμείς οι υπόλοιποι που δεν τρώμε με τις 10 μασέλες και που δεν φάγαμε ποτέ, με καμία μασέλα γενικότερα.....
Τι να κάνουμε βρε άνθρωπε μου .....όποιος παίζει με τις ζωές των άλλων σε τέτοιο βαθμό, κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του.  Και εσύ μονόδρομο προς τα εκεί πας.

Πολύ σύντομα, θέλω να πιστεύω, θα δούμε, πως η προχθεσινή επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος έφερε φως και διαύγεια, σε ακόμα περισσότερους μέσα στην Κυβέρνηση.  Έτσι δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα.Εσύ που ήσουν εκείνη την μέρα και δεν σου έφερε τίποτα.  Χωμένος σε κάποιο γυμναστήριο ήσουν, μέσα σε καμιά σάουνα;......Εσύ μάλλον δεν φωτίστηκες, δεν είδες την αλήθεια.  Εσένα καμιά φωνή δεν σου άγγιξε την ψυχή;
Το απόλυτο κενό ζεις;Πως λέγαμε παλαιότερα......"ακατοίκητο", και καταλαβαίναμε το υπονοούμενο για το μυαλό κάποιου..... Κάτι τέτοιο μου θυμίζει η κατάσταση αυτή.

Μήπως γι' αυτό και δεν σου έγινε καμιά φώτιση... Μήπως δεν υπήρχε η πρώτη ύλη;
Πολύ πιθανόν και ίσως και να σε αδίκησα καημένε.....

Αναμονή λοιπόν για τα ευχάριστα, μέσα στην απόλυτη αθλιότητα των μέτρων σου, ίσως και να γελάσει το χειλάκι μας και να 'σαι εσύ η αιτία......
ΕΛΠΙΔΑ: Η απεργία της ντροπής..τι ρόλο παίζουν οι δημοσιογ...

ΕΛΠΙΔΑ: Η απεργία της ντροπής..τι ρόλο παίζουν οι δημοσιογ...: "Επικοινωνήστε με την ΕΣΗΕΑ, για την αυριανή απεργία ντροπής των δημοσιογράφων."

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

marilena: Οικολόγος ή οικονομολόγος; Συγγνώμη αλλά δεν άκου...

marilena: Οικολόγος ή οικονομολόγος; Συγγνώμη αλλά δεν άκου...: "ΤΩΡΑ: Νέα επίθεση Alter στον Αλαφούζο… Posted: Ιουνίου 12, 2011 7:47 μμ by kpolin in ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 0 Η κόντρα Αλτερ – Σκαί, δεν έχει τέλ..."

Οικολόγος ή οικονομολόγος; Συγγνώμη αλλά δεν άκουσα καλά.....


ΤΩΡΑ: Νέα επίθεση Alter στον Αλαφούζο…

Posted: Ιουνίου 12, 2011 7:47 μμ by kpolin in ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η κόντρα Αλτερ – Σκαί, δεν έχει τέλος. Αυτή την ώρα ο τηλεοπτικός σταθμός Αλτερ, παίζει ρεπορτάζ με την οικολογική καταστροφή στην Βενεζουέλα, την οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκάλεσε το τάνκερ του Σωκράτη ΑλαφούζουΑποκαλεί μάλιστα ο δημοσιογράφος τον ιδιοκτήτη του Σκαί, “παραμυθά οικολόγο”. Μένει να δούμε ποια θα είναι τώρα η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Πόλεμος ανάμεσα σε Άλτερ και Αλαφούζο!

http://thousandnews.files.wordpress.com/2011/06/alter.jpg
Το "παιδί της οικολογίας" που ξεπέρασε και τον "Ελ νίνιο".. Με αυτό τον τίτλο ξεκινά ο "πόλεμος" μεταξύ Άλτερ και Σκαι..!
Το Άλτερ έχει στο τρέιλερ του κεντρικού του δελτίου σήμερα την οικολογική καταστροφή που προκάλεσε το τάνκερ της οικογένειας Αλαφούζου στη Βενεζουέλα. Τουλάχιστον πέντε λεπτά κρατά το ρεπορτάζ του Άλτερ για τον Αλαφούζο και την περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε ο γνωστό επιχειρηματίας μέσα από τα τάνκερ στην Βενεζουέλα. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζεται ο τηλεοπτικός σταθμος του Περιστερίου..  Μάλιστα, το Άλτερ κάλεσε και τον Χούλιο Σέζαρ Σεντένο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Los Ades, ο μίλησε για την έκταση της περιβαλλοντικής καταστροφής..
Θα απαντήσει ο Αλαφούζος;


Βραβεύτηκε ο κ. Ι. Αλαφούζος

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ Ι. Αλαφούζος βραβεύθηκε στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο "Εθελοντισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση" για την προσφορά του στο περιβάλλον.


13/06/2008 | 18:22
Τελευταία Ενημέρωση 


21:29 14/06/2008
Οι προσπάθεις που καταβάλλει ο  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ κ. Ιωάννης Αλαφούζος για την προστασία του περιβάλλοντος αναγνωρίστηκαν, για μια ακόμη φορά, με τη βράβευση του στο πρώτο πανελλήνιο συνέδριο ''Εθελοντισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση''.


Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος βραβεύτηκε για την προσφορά του στο περιβάλλον, στο συνέδριο που συνδιοργάνωσαν ο δήμος Αμαρουσίου και το διαδημοτικό δίκτυο υγείας και κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Έχοντας επίγνωση ότι το περιβάλλον είναι το μέλλον μας είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο δήλωσε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του ΣΚΑΪ Δώρα Γιανακκάκη που παρέλαβε το βραβείο.

Και ΄γω η αφελής που όλα τα διαβάζω και όλα τα ακούω σκέφτομαι.....


Ποιός έχει δίκιο τελικά;....
Ο κος Αλαφούζος μπορεί να έχει προκαλέσει τέτοιο τεράστιο οικολογικό τέρας και να βραβεύεται ως οικολόγος;
Είναι δυνατόν να μας κοροιδεύει με τόσο θράσος....
Ή όλα τα εδώ οικολογικά γίνονται για "άφεση προγενέστερων αμαρτιών";
Ή μήπως οι κατηγορίες αυτές είναι όλες συκέ και ψέμα;


ΕΔΩ ΘΑ 'ΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ..........ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ' ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ !!!

tromaktiko: Για αυτούς που δειλιάζουν να ζητήσουν τις αποζημιώ...

tromaktiko: Για αυτούς που δειλιάζουν να ζητήσουν τις αποζημιώ...: "Επειδή υπάρχει μια μερίδα ελλήνων που ντρέπονται ή δειλιάζουν να ζητήσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις από την γερμανία άς πούμε μερικά ..."

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

marilena: Ελλαδάρα σ' αγαπώ!!!

marilena: Ελλαδάρα σ' αγαπώ!!!: "Ελλάδα μου, σ' αγαπώ τρελά... Όσο και αν θέλουν μερικοί να σε υποβιβάσουν, όσο και αν θέλουν να σε πονέσουν και να σε ταπεινώσουν, εγώ θα ..."

Ελλαδάρα σ' αγαπώ!!!

Ελλάδα μου, σ' αγαπώ τρελά...

Όσο και αν θέλουν μερικοί να σε υποβιβάσουν, όσο και αν θέλουν να σε πονέσουν και να σε ταπεινώσουν, εγώ θα μαι στο πλάι σου για πάντα.

Δεν φταις εσύ για την κατάντια σου.  Δεν έχεις λόγο να απολογηθείς σε κανέναν.

Δεν φταις εσύ που δεν σε τίμησαν οι νεοέλληνες πολιτικοί.  Δεν φταις εσύ που δεν σε σεβάστηκαν.

Δεν φταις εσύ που σε καπηλεύτηκαν.

Εσύ είσαι η πατρίδα όλων των Ελλήνων, αυτών που στο άκουσμα του ονόματός σου δακρύζουν....

Αυτών που ακούν τον Εθνικό σου ύμνο και νιώθουν ρίγος και συγκίνηση....

Αυτών που είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι για να σε υπερασπισθούν.......

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

marilena: Άνοιξαν οι ουρανοί....και γίναμε παπί !!!

marilena: Άνοιξαν οι ουρανοί....και γίναμε παπί !!!: "Ετοιμάζεται η μεγάλη επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος..... Και.... Άνοιξαν οι ουρανοί, παραμονή και μένα με βρήκε η μεγάλη μπόρα στην Αυλίδα..."

Άνοιξαν οι ουρανοί....και γίναμε παπί !!!

Ετοιμάζεται η μεγάλη επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος.....
Και....
Άνοιξαν οι ουρανοί, παραμονή και μένα με βρήκε η μεγάλη μπόρα στην Αυλίδα.


Εκεί κάπου μεταξύ ομπρέλας και βουτιάς, ο ουρανός έγινε απειλητικά γκρίζος.

Πάνω στην πρώτη ρουφηξιά φρέντο καπουτσίνο, άρχισε να κάνει ψύχρα και να γεμίζει ουρανός  σύννεφα χειμωνιάτικα.  Μόνο για μαγιό δεν ήταν....

Εκεί που δεν έβρισκες ξαπλώστρα και ομπρέλα διαθέσιμη, εκεί που περίμενες τους πρωινούς να πάνε για φαγητό, κάπου εκεί άρχισε και η μεγάλη αλλαγή του καιρού.

Αέρηδες, ψύχρα, οι πρώτες σταγόνες από τον ουρανό......και σε λίγο άρχισε η μπόρα.

Παιδιά, κουβαδάκια, στρώματα θαλάσσης, ξαπλώστρες και πετσέτες.....όλα άρχισαν να γίνονται παπί.

Οι καημένοι οι λουόμενοι της Κυριακής έμειναν στη μέση του μπάνιου τους.

Τα πιτσιρίκια δεν έβγαιναν από την θάλασσα, οι γονείς ούρλιαζαν στην αμμουδιά, μαζεύοντας παράλληλα και όλα τα απλωμένα αξεσουάρ της εξόρμησής τους.
Αυτά τα μικρά βέβαια, άλλο που δεν ήθελαν.  Μπάνιο μέσα στην καταιγίδα....

Τι ανάγκη έχουν .....

Άδοξη έναρξη της κολυμβητικής σαιζόν και για μένα, το δεύτερο μπάνιο μου γκρίζο όπως και η διάθεσή μου....

Τους μόνους που λυπάμαι είναι όλοι αυτοί οι ταλαίπωροι συμπατριώτες μου που σήμερα έφτασαν εδώ μαζί με την οικογένειά τους για να ξεχαστούν και να περάσουν μια ανέμελη μέρα κοντά στην θάλασσα.  Αυτούς που δεν έχουν άλλη διέξοδο, αυτούς που δεν είναι πισινάτοι και πλέον υπολογίζουν και τα 10 ευρώ και που σήμερα δεν τους την χάρισε ο καιρός......

Με λίγα λόγια, σχεδόν όλους τους Αγανακτισμένους Έλληνες περιέγραψα.

Τώρα κάνει και κρύο......

Έλεος....ένας Ιούνιος !!!!