Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

«Χαστουκίστε τον Σαρκοζί»: Τουρκικό διαδικτυακό παιχνίδι


Στην κορύφωσή της βρίσκεται η αντιπάθεια των Τούρκων για τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, μετά και την υπερψήφιση της ποινικοποίησης της άρνησης της αρμενικής γενοκτονίας από τη γαλλική γερουσία.

Ανταποκρινόμενο στο... κοινό αίσθημα, ένα τουρκικό site διαδικτυακών παιχνιδιών παρουσίασε την Τρίτη ένα παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να... χαστουκίσεις τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί για να κερδίσεις πόντους! 

Το διαδικτυακό παιχνίδι αναρτήθηκε στο σάιτwww.sunoyun.com και έχει τίτλο «Χαστουκίστε τον Σαρκοζί». Ο χρήστης ελέγχει ένα εικονικό χέρι με το ποντίκι του, και στόχος είναι να χαστουκίσει τον γάλλο πρόεδρο όσο δυνατότερα γίνεται...

Στην παρουσίαση του παιχνιδιού η τουρκική εταιρεία που το δημιούργησε εξηγεί: «Δεν νομίζετε ότι αξίζει στον Σαρκοζί ένα καλό χαστούκι στο πρόσωπο;» ενώ παρουσιάζεται αναλυτικά η ανάμιξή του στην υπερψήφιση του επίμαχου νόμου, προφανώς για να δικαιολογηθούν τα εικονικά χαστούκια.

Για να παίξεις ευκολότερα το διαδικτυακό παιχνίδι, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ επτά γλωσσών από το μενού, με τα γαλλικά να μην περιλαμβάνονται σε αυτές (γιατί άραγε;). 

Το παιχνίδι υπολογίζει πόσο... γρήγορα χαστουκίζει ο χρήστης τον Σαρκοζί και δίνει το αποτέλεσμα σε... χιλιόμετρα ανά ώρα. Για κάθε χαστούκι κάτω των 200 χλμ./ ώρα, το χαστούκι κάνει λόγο για «αποτυχία» του χρήστη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου